Verktøyvogn

Verktøyvogn

En verktøyvogn er en mobil verkstedbenk på hjul – med skuffer, skap og hyller for praktisk oppbevaring av verktøy. Skuffene i en verktøyvogn fra Sarpsborg Metall glir lett på kulelagrede glideskinner.

 

Våre verktøyvogner kan leveres med låsbart skap og med hyller for ting som bør lagres stående. Lettrullende, solide hjul med robuste kulelagre gjør at en verktøyvogn fra Sarpsborg Metall er svært mobil og enkel å flytte på.

Velg din verktøyvogn blant ulike modeller og størrelser
Velg blant de forskjellige modellene og størrelsene – og få en verktøyvogn som er tilpasset akkurat dine ønsker og behov. Du kan velge en verktøyvogn med hyller, skuffer eller smarte, integrerte plater for en oversiktlig oppbevaring.

Sarpsborg Metall leverer verktøyvogn og montørvogn i flere utgaver og utførelser.
Under kan du se hele vårt utvalg i kategorien verktøyvogn.

En verktøyvogn øker effektiviteten
Med en verktøyvogn fra Sarpsborg Metall sparer du både tid og krefter når verktøyet skal transporteres fra et sted til et annet. En verktøyvogn er enkel å forflytte, og det er rikelig med praktiske oppbevaringsrom – der gjenstander og verktøy kan ha sin faste plass. En verktøyvogn sikrer enkel tilgang til akkurat det du til enhver tid trenger – og bidrar til økt effektivitet.

Velge en verktøyvogn tilpasset dine behov
Med en verktøyvogn fra Sarpsborg Metall kan du enkelt og praktisk oppbevare det viktigste verktøyet samlet på ett sted. Det gjør deg svært fleksibel og du kan enkelt transportere verktøyet rundt i verkstedet. Vi har et stort sortiment, så du finner garantert en profesjonell verktøyvogn som er tilpasset ditt bruk.

Bestill verktøyvogn på nett
Alle våre verktøyvogner kan bestilles direkte her på siden – til svært konkurransedyktige priser. Bestill din verktøyvogn allerede i dag og gled deg til en mer sikker, effektiv og komfortabel hverdag i verkstedet.

Gi dine ansatte de beste forutsetningene til å yte sitt optimale – med en robust og funksjonell verktøyvogn fra Sarpsborg Metall.

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.