Verktøyvasker

Verktøyvasker

Vår minste verktøyvasker Microclean passer bra for service-, reparasjons- og bilverksteder. Microclean kan plasseres direkte på en arbeidsbenk, eller henges på veggen i passende høyde. Her vasker man manuelt ved hjelp av dusjbørste. Microclean er den ideelle løsningen for vask av maskin- og motordeler.

Maxiclean har to vaskesystemer som kan anvendes samtidig eller separat. Godset kan enten plasseres i eget avlukke og spyles automatisk med tre munnstykker, eller vaskes manuelt med vaskebørste. Vaskestasjonen leveres med justerbare føtter som standard.

Masterclean har også to vaskesystemer som kan anvendes samtidig, eller hver for seg. Godset kan rengjøres i eget avlukke hvor det spyles automatisk med seks munnstykker. Det er også mulighet for manuell vask med vaskebørste.

Aromafritt kaldavfettingsmiddel, 25L
Effektivt vaskemiddel med svak duft - beregnet for bruk i verkstedvaskerne Microclean, Maxiclean og Masterclean. Passer for rengjøring av jern, stål, rustfritt, aluminium, messing og kobber. Løser opp olje, fett, sot, voks, grafitt og asfalt. Etterlater en rustbeskyttende film. Flammepunkt 70° C.

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.