Avlastningsmatter

Avlastningsmatter

Avlastningsmatter til arbeidsplassen er veldig viktig for å avlaste rygg og ben ved stående arbeide. Riktige matter kan forhindre belastningsskader, og minske sykefraværet.

 

Avlastningsmatter er beregnet for stående arbeid på harde gulv. Mattene gir også en viss lyddemping og isolasjon på kalde gulv.

Modell
Pris
100
25900

Avlastningsmattene fra Sarpsborg Metall er produsert i en gummitype som gir støtdempende effekt, samt økt komfort og sikkerhet.

Unngå overbelastninger og sykefravær!
Personer som står rett opp og ned lenge om gangen, har økt risiko for belastningsskader samt hjerte- og karsykdommer. Dette gjelder særlig hvis arbeidet utføres på hardt underlag. Overbelastninger kan på kort sikt gi ubehag og nedsatt produktivitet, og på lengre sikt forårsake sykefravær. I verste fall kan det medføre varige belastningsskader. Sarpsborg Metall avlastningsmatter er en enkel, men meget effektiv måte å redusere langtidsskader i forbindelse med stillestående arbeide over lengre tid. Våre matter leveres i mange forskjellige utforminger, og kan brukes overalt i bedriften.

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.