Jekketralle

Jekketralle

Med en jekketralle fra Sarpsborg Metall er du garantert en brukervennlig konstruksjon. Våre jekketraller er produsert for å ha en lang levetid – med kvaliteter som tåler konstant bruk med belastning av tungt gods. Vi kan by på et stort utvalg – enten du er på jakt etter en jekketralle, en løftevogn eller en pallevogn.

 

Velg en solid jekketralle med lang levetid
Uansett hvilken type jekketralle du velger, så har den en god, solid konstruksjon for både transport og løftebevegelser – samt en kompakt og sterk pumpe som sikrer lang levetid og vedlikeholdsfri drift.

 

 

Jekketralle uten rust!
Våre rustfrie jekketraller er konstruert for drift i tøffe og korrosive miljøer. Alle deler på en jekketralle er konstruert i rustfrie materialer – inklusive den hydrauliske pumpen, chassiset, håndtaket, de tette kulelagrene, boltene, splintene osv.

En god jekketralle øker produktiviteten
Velger du en jekketralle fra Sarpsborg Metall, er du garantert både sikkerhet og produktivitet på arbeidsplassen – takket være god ergonomi og høy funksjonalitet. En jekketralle fra Sarpsborg Metall bidrar til et tryggere arbeidsmiljø og en arbeidsdag som glir smidigere – til glede for både medarbeiderne, kundene og bedriftens økonomi.

Kjøp jekketralle – enkelt og rimelig!
Kjøp jekketralle fra Sarpsborg Metall i nettbutikken vår! Her kan du velge mellom alt fra løftevogner og pallevogner for butikk, til høytløftende jekketraller –
produkter for ethvert behov og til konkurransedyktige priser.
Kontakt oss gjerne, dersom du ikke finner det du er på jakt etter!

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.