Verktøyskap

Verktøyskap

Verktøyskap fra Sarpsborg Metall finnes i flere størrelser, farger og varianter. Vi har et stort utvalg av verktøyskap som hjelper deg å holde orden på både verktøy, redskaper, papirer og annet utstyr som gjerne bør oppbevares på et sikkert sted i virksomheten.


Verktøyskap sikrer effektivitet og orden
For enklere å kunne effektivisere arbeidsdagen, er det viktig å ha god orden i redskap og utstyr som benyttes – og for mange bedrifter er et verktøyskap den beste løsningen.


Se oversikt over vårt utvalg av verktøyskap under.

 

Med verktøyskap fra Sarpsborg Metall blir det enklere å holde oversikten gjennom en hektisk arbeidsdag. Våre verktøyskap har fleksible løsninger – med varianter av hyller, skuffer og diverse opphengsløsninger.

Verktøyskap av høy kvalitet
Med Sarpsborg Metalls ferdig monterte, helsveisede verktøyskap slipper du å bruke tid og penger på montering. Det eneste du trenger å gjøre er å fjerne emballasjen og plassere medfølgende innredning i ditt nye verktøyskap.

Med et verkstøyskap fra Sarpsborg Metall er du sikret høy kvalitet, og du kan enkelt organisere og sortere innholdet – slik du selv ønsker. Våre verktøyskap kan utstyres med praktiske skuffer, hyller, oppheng og andre løsninger som kan tilpasses bedriftens ulike behov – og sørge for at du holder styr på verktøy, arbeidsutstyr eller redskaper.

Med verktøyskap fra Sarpsborg Metall kan du være trygg på at du har valgt en løsning som gjør arbeidsdagen din enklere – og som du kan leve godt med i fremtiden.

Verktøyskap og sikkerhet
Nå leverer vi også verktøyskap med plexiglass. I mange bedrifter er det et HMS-krav at innholdet i et verktøyskap skal være synlig – og Sarpsborg Metall leverer verktøyskap som tilfredsstiller disse kravene.

Våre verktøyskap sikrer derfor både trygg, forsvarlig oppbevaring og et behagelig, funksjonelt arbeidsmiljø. Som en viktig sikkerhets-detalj kan vi nevne at våre største verktøyskap har to dører med trepunkts lås – for en ekstra sikker oppbevaring av det mest verdifulle utstyret.

Sarpsborg Metall tilbyr – i tillegg til verktøyskap – et bredt sortiment av stålskap:
•    Oppbevaringsskap
•    Kjemikalieskap
•    Brannsikre skap
•    Arkivskap
•    Mobil- og småromskap
•    Nøkkelskap
•    PC-skap

I tillegg til stål- og verktøyskap, leverer Sarpsborg Metall et stort utvalg av tilbehør og oppbevaringsløsninger som kan tilpasses hver enkelt bedrifts individuelle behov.
Du kan velge blant vårt store utvalg av arbeidsbord, arbeidsstoler, oppbevaringsskap, skuffeseksjoner, hyller, vogner, belysning, verktøytavler, verktøykroker og garderobeløsninger.

Verktøyskap, kontormøbler og innredningsløsninger levert på døren
Vi leverer våre verktøyskap og øvrige kontormøbler direkte på døren til bedriften din – raskt og effektivt. Har du spørsmål rundt våre verktøyskap, øvrige produkter eller tjenester, er du velkommen til å kontakte oss.

Vi gir deg mer enn gjerne tips og personlig rådgivning – og inspirasjon til kombinasjoner av våre verktøyskap, innredningsløsninger og kontormøbler.

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.