Kjemikalieskap

Kjemikalieskap

Helsveisede kjemikalieskap til industri, skole og offentlig forvaltning. Kjemiskap med galvaniserte hyller, som har kanter for oppsamling av evt. kjemikaliesøl.

 

Trygghet i hverdagen
Oppnå et trygt og sikkert arbeidsmiljø med et gjennomtestet kjemikalieskap fra Sarpsborg Metall. Vi er eksperter på profesjonelle oppbevaringsløsninger, og kan derfor tilby deg kvalitetsprodukter som sikrer forsvarlig oppbevaring i henhold til gjeldende regler.
I vår webshop finner du et stort utvalg av gjennomtestede oppbevaringsløsninger, som kan bestilles online, raskt og enkelt.

Anvendelse
Et kjemikalieskap fra Sarpsborg Metall er velegnet for lagring av alle former for agressive kjemikalier som syrer, baser og vannforurensende stoffer. Alle våre skap er utviklet i samsvar med aktuelle regler og sikkerhetskrav, slik at du kan være  sikker på å få en forsvarlig løsning. Dermed oppnås trygghet i hverdagen, samt forskriftsmessig og lovmessig gyldighet. Et kjemiskap er en nødvendighet alle steder hvor det oppbevares sterke kjemikalier; Dette gjelder blant annet laboratorier, forskningsenter, kjemilokaler, sykehus og lignende.

Sortiment
Uansett hva slags behov og preferanser du måtte ha, kan Sarpsborg Metall tilby et egnet kjemikalieskap. I vår omfattende produktkatalog finner du skap i mange forskjellige størrelser og modeller. Velg mellom høye skap, underskap eller skap for montering på vegg, og få en løsning som på en elegant måte kan integreres i den eksisterende innredningen. Vi har flere forskjellige innredningsløsninger som består av hyller og oppheng i ulike sammensetninger. Også fargemessig er det stor mulighet for å velge et produkt som imøtekommer individuelle ønsker. Vi fører både klassiske hvite skap, som diskret kan implementeres i eksisterende innredning, og sterke gule, røde og blå farger, som er mer iøyenfallende.

Funksjoner
Med et kjemikalieskap fra Sarpsborg Metall, får du et produkt hvor selv den minste detalj er tatt hensyn til. Fra materialer og konstruksjon til innredning og fargesammensetning, byr skapet på gjennomført design og avanserte funksjoner. Som eksempler på smarte funksjoner, kan nevnes integrert oppsamlingskar, justerbare hyller, åpninger til ventilasjon og praktisk uttrekkskar. Ved å klikke på de enkelte produktene i webshoppen, kan du hente utdypende informasjon og detaljer om hvert enkelt kjemiskap.

Avlåst kjemikalieskap
Unngå at virksomhetens sterke kjemikalier kommer i feil hender, og forårsaker ulykker og skader. Med et kjemikalieskap fra Sarpsborg Metall får du et robust og tyverisikret produkt med en kraftig lås, som effektivt hindrer uvedkommende i å få tilgang til skapet. Skapene er gjennemtestet og oppfyller aktuelle lover, noe som igjen er din garanti for sikkerhet. For ytterligere å forebygge herverk og tyveri, er alle skapene helsveiset, slik at det ikke finnes svakheter i konstuksjonen som kan brytes opp.

Materialer
Med et kjemikalieskap fra Sarpsborg Metall får du prima kvalitet fra innerst til ytterst. Skapene er fremstilt av robuste materialer, og har funksjonelle hengslede dører med sylinderlås. Hyllene er galvaniserte, og har praktiske kanter for oppsamling av væske. I tillegg har skapene smarte luftventiler samt mulighet for tilkobling til ventilasjon. Dermed oppnår man maksimal komfort, sikkerhet og funksjonalitet i hverdagen.

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.