Arkivskap

Arkivskap

Sarpsborg Metall tilbyr et stort utvalg av arkivskap. Dette er skap til oppbevaring av dokumenter og annet som krever arkivering på sikker måte.

 

Arkivskap fra Sarpsborg Metall finnes i en rekke varianter, farger og prisklasser. Våre arkivskap er stilrene og utstyrt med skuffer som gjør det enkelt å holde god orden.

 

Brannklasse
Pris
1700
29000

Stort utvalg av arkivskap
Velger du arkivskap fra vårt store utvalg, så får du uansett et robust skap av høy kvalitet – som er enkelt å vedlikeholde og har lang levetid. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer om vårt store sortiment av arkivskap, eller bestill direkte i nettbutikken.

Easy arkivskap
Dette er solide og rimelige arkivskap. Selv om det er en type prisgunstige arkivskap, er de likevel svært solide og er utstyrt med vippesikring. Kun en skuff kan åpnes om gangen på Easy arkivskap – og hver skuff er godkjent for 35 kg belastning. Skapene har 100 % uttrekk, og er tilpasset A4 standard format. Easy arkivskap leveres i fargene perlehvit (RAL 1013) og alugrå (RAL 9006).

Design arkivskap
Stilfullt arkivskap som med sine buede former bidrar til å sette preg på et flott kontor. Arkivskapet ivaretar alle krav som stilles til oppbevaring. Design arkivskap er beregnet for standard A4-format, med 100 % uttrekk av skuffene. Arkivskapet er godkjent for 35 kg oppbevaring. Design arkivskap leveres i tre fargealternativer: Perlehvit (RAL 1013), sort (RAL 9005) og alugrå (RAL 9006).

Norske arkivskap
Dette er arkivskap av høyeste kvalitet – for hyppig bruk, samt sikker og oversiktlig arkivering av dokumenter. Denne typen arkivskap leveres med spesialformede skuffefronter med 100 % uttrekk – som sikrer en svært funksjonell betjening. Skuffene er montert på doble uttrekksskinner med kulelager, for å gi best mulig stabilitet.

Norske arkivskap har sentrallås og tippesikring. For å ivareta sikkerheten, kan  kun en skuff åpnes av gangen i denne typen arkivskap. Fargen på norske arkivskap er i utgangspunktet lys gråhvit (RAL 9002), men de kan også leveres i andre farger. Trefronter i bøk og bjørk kan også leveres på forespørsel.

Brannsikre arkivskap
Når arkivskap er definert som brannsikre, betyr det at de har spesial-isolasjon og at de tåler å bli utsatt for brann – uten at temperaturen inne i skapet overstiger fastsatte grenser.

Arkivskap testes og godkjennes etter normen NT Fire 017, hvor skapene blir utsatt for en utvendig varmebelastning på inntil 1000 grader. Kravet er at temperaturstigningen inne i arkivskuffen ikke skal øke til mer enn 150 grader. Testen klassifiserer arkivskap som 60P for godkjent 60 minutter branntest for papir, og 120P for godkjent 120 minutter branntest for papir.

Det er opp til hver enkelt bedrifts rutiner å beskrive hvilke krav som stilles til brannsikre arkivskap – om de skal være godkjent for 1 eller 2 timers branntest. Hos Sarpsborg Metall finner du et godt utvalg av godkjente, brannsikre arkivskap.

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.