Stålskap

Stålskap

I Sarpsborg Metall (Sarpsborg Metall) sitt sortiment finner du gode skapløsninger – stålskap tilpasset ethvert behov og ønske.

 

Vårt utvalg av stålskap rommer bl.a. romslige verktøyskap, smarte kontorskap med plass til hengemapper, arkivskap, nøkkelskap, sikringsskap, brannsikre dokumentskap og oppbevaringsskap.

 

Kort sagt – stålskap i alle varianter. 

Stålskap med godt design og høy kvalitet
Uansett hva slags type stålskap du velger, – så har vi lagt vekt på at det skal være brukervennlig, slitesterkt og elegant på samme tid. Vi har et håndplukket sortiment av stålskap – fra de beste produsentene – som tilfredsstiller alle disse kravene.

Sarpsborg Metall har stålskap som omfatter kategoriene:

•    Garderobeskap
•    Vitrineskap
•    Arkivskap
•    Nøkkelskap
•    Dataskap
•    Maskinskap
•    Dokumentskap
•    Verdiskap
•    Brannskap
•    Omkledningsskap
•    Kjemikalieskap
•    Skiltskap

Personlige og tilpassede løsninger med våre stålskap
Det rene og enkle designet på våre stålskap, gjør det enkelt å kombinere disse med et hvilket som helst interiør. Muligheten for å tilpasse våre stålskap til akkurat ditt miljø, er sikret gjennom det store utvalget av størrelser, modeller og farger.

Våre stålskap har svært gunstige priser
Sarpsborg Metall har et stort utvalg av gjennomtenkte stålskap og oppbevaringsløsninger til markedets laveste priser. Dette har ført til at vi i dag er en av Skandinavias ledende aktører på stålskap.

Stålskap i mange kategorier
Finn stålskap og oppbevaringsskap som gjør arbeidsplassen bedre, mer praktisk og komfortabel for dine ansatte. Sarpsborg Metall har et bredt utvalg av funksjonelle stålskap innenfor arkivering og oppbevaring, og som gir deg god skapplass som tilfredsstiller de behovene du måtte ha.

Velg stålskap og kjøp i vår nettbutikk
Vårt utvalg av stålskap gjør det enklere å innrede bedriften både praktisk og stilfullt. Alle våre stålskap kan bestilles direkte i vår nettbutikk her på nettsiden. Det gjør at du kan spare både tid og penger. Du kan sitte hvor som helst i verden – i ro og mak – og sette sammen din ønskede og perfekte kombinasjon av våre stålskap.

Stålskap og kontormøbler levert på døren
Vi leverer våre stålskap og øvrige kontormøbler direkte på døren til bedriften din – raskt og effektivt. Har du spørsmål rundt våre stålskap, øvrige produkter eller tjenester, er du velkommen til å kontakte oss.

Vi gir deg mer enn gjerne tips og personlig rådgivning – og inspirasjon til kombinasjoner av våre stålskap og kontormøbler.

Hold oversikten med våre stålskap
Har du bruk for et praktisk og robust stålskap til å holde orden på verkstedet, lageret, depotrommet eller arkivet? Hos Sarpsborg Metall finner du et stort utvalg av gjennomtenkte stålskap og oppbevaringsløsninger til markedets laveste priser.

Alle våre stålskap er designet til bruk på arbeidsplassen og kan leveres i en rekke forskjellige varianter, størrelser og farger. Unngå rot, stress og sløsing med tid – med et stålskap fra Sarpsborg Metall har du god oversikt og finner alltid det du leter etter.

Praktisk innredning med stålskap
I en travel og konkurranseutsatt hverdag er det viktigere enn noen gang å ha et arbeidsmiljø som er tilpasset de ansattes behov. Stålskap, kontormøbler og -utstyr kan i stor grad bidra til å effektivisere arbeidsflyten, og gjøre arbeidsdagen både enklere og mer komfortabel.

Våre stålskap er en viktig del av et velfungerende interiør – der gode, gjennomtenkte oppbevaringsløsninger gjør det enklere å holde orden og beholde oversikten i en stressende hverdag.

Med et stålskap fra Sarpsborg Metall kan du enkelt organisere og sortere innholdet – slik du selv ønsker. Våre stålskap er utstyrt med praktiske skuffer, hyller, oppheng og andre løsninger som kan tilpasses de ulike behovene – og sørge for at du holder styr på viktige papirer, verktøy, arbeidsutstyr eller rekvisita.

Med stålskap fra Sarpsborg Metall slipper de ansatte i bedriften å sløse bort tiden når man er på jakt etter riktig verktøy eller et nødvendig dokument. Stålskap med praktiske løsninger for oppbevaring og sortering gjør alt lett tilgjengelig og enkelt å finne – selv på de travleste dagene.

Stålskap laget av kvalitetsmaterialer
Et stålskap er ikke nødvendigvis bare et stålskap. Det bør derfor ikke være helt tilfeldig hvilken leverandør av stålskap du velger. Utvalget av stålskap er enormt – men vær klar over at det er stor forskjell på kvalitet, funksjonalitet og levetid på stålskap– avhengig av materialkvalitet og produksjon.

Hos Sarpsborg Metall legger vi vekt på at et stålskap til bruk på arbeidsplassen skal være både brukervennlig, slitesterkt og elegant på samme tid. Derfor kan hele vårt håndplukkede sortiment av stålskap leve opp til disse kravene.  Dette er stålskap som tilfredsstiller alle som setter pris på godt design og høy kvalitet, og som ønsker en lang levetid for stålskap på arbeidsplassen – selv om det utsettes for daglig og hyppig bruk.

Estetikk og funksjonalitet
Med stålskap fra Sarpsborg Metall får du ikke bare gode løsninger for funksjonell oppbevaring – du får også et godt design – et resultat av et estetisk tankesett som er gjennomført ned til den minste detalj. Det innebærer blant annet at hengsler og  beslag på våre stålskap er nesten usynlige, at det utvendige har en flott finish, og at våre stålskap er designet for å inngå som en del av det øvrige interiøret – på en naturlig og harmonisk måte.

Våre stålskap sikrer derfor både trygg, forsvarlig oppbevaring og et behagelig, funksjonelt arbeidsmiljø.

Et bredt sortiment av stålskap
Velg stålskap fra vårt store og velassorterte utvalg av kvalitetsprodukter – utelukkende levert av de beste produsentene på markedet. I vårt sortiment av stålskap finner du alt fra romslige verktøyskap med justerbare hyller og opphengsplass, til smarte kontorskap med plass til hengemapper, ringpermer og arkivmateriale.

Du kan også velge stålskap som er konstruert som nøkkelskap, brannskap og kommodeskap. Uansett hva slags løsninger du velger, så får du et gjennomtenkt designprodukt – skapt for å oppfylle kravene til et moderne arbeidsmiljø.

Skap arbeidsplasser med personlig preg
Våre stålskap og øvrige arbeidsplassinnredning kan kombineres slik at du får et  arbeidsmiljø som er tilpasset din smak, dine ønsker og behov. Med et stålskap fra Sarpsborg Metall har du mange muligheter for en personlig og individuelt tilpasset løsning. Det stilrene designet på våre stålskap gjør at de er enkle å kombinere med det øvrige interiøret ditt – og eventuelt sammen med andre kontormøbler fra vårt sortiment. Du har også muligheten til å variere mellom flere forskjellige størrelser, modeller og farger – slik at arbeidsplassen får et personlig og helt unikt uttrykk.

Et stålskap har primært som oppgave å skape god orden, økt sikkerhet og en enklere arbeidsdag. Men med en gjennomtenkt og personlig innredning vil også kundenes opplevelse av bedriften påvirkes – og etterlate et positivt inntrykk.

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.