V06 Lagerhyller

V06 Lagerhyller

V06 lagerreol er en moderne småvarereol i behagelige og avbalanserte farger for et godt miljø.

 

Denne stabile og fleksible lagerreolen er designet i Norge, og benyttes som småvarereol på f.eks. lager, i verksted, i arkiv eller i butikk.

 

Hyllereolen leveres med to typer hyller - lakkerte eller galvaniserte, og i fire alternative dybder som alle har kapasitet på 150 kg.

Denne kapasiteten kan økes med ytterligere 50 kg pr. hylle dersom man benytter hylleforsterker. V06 lagerreoler leveres med åpen, tett eller perforert gavl.

kan velge mellom et stort utvalg av komplette startseksjoner og følgeseksjoner av V06 småvarereol. En startseksjon er komplett (kan stå alene) og består av 2 stk. gavler, 5 stk. hyller og ryggkryss. En følgeseksjon monteres sammen med en startseksjon eller andre følgeseksjoner, og består av 1 stk. gavl, 5 stk. hyller og ryggkryss. V06 lagerreoler leveres med følgende gavltyper, reolhøyder, hylledybder og hylletyper:
 

Høyde

2100 / 2500 mm

Dybde

300 / 400 / 500 / 600 mm

Gavltype

åpen / lukket

Hylletype

lakkert / galvaniseret

Kapasitet

150 kg


Stort utvalg av tilbehør til småvarereoler
I tillegg til å levere start- og følgeseksjoner i både lakkert og galvanisert utførelse i forskjellige høyder, bredder og dybder, har vi også et utfyllende utvalg av tilbehør. Noe av dette er dører, skuffer, tette gavler, hyller, hyllekroker og forsterkere, ryggstag og ryggnett, sokkellister, uttrekksskuffer, krokserier og mellomvegger.
Våre småvarereoler er i tillegg til å være funksjonelle og robuste, også kraftige. Hver av våre småvarereoler kan klare opp til 150 kg vekt ved jevn fordeling av vekt.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er usikker på hvilken reol du skal velge. Vi har lang erfaring i bransjen, og hjelper deg gjerne!

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.