Pallereoler

Pallereoler

Pallereoler er ideelle for lagring av ulike typer gods. Uansett om det er med distribusjon som formål eller for å effektivisere lagringsplassen, er pallereoler et opplagt valg.

 

Komplette og fleksible pallereoler
Våre robuste pallereoler og lagerreoler er fleksible, og kan tilpasses lokaler i alle størrelser og fasonger – og ethvert behov.

Dette er ideelle systemer for lagring eller distribusjon av større kvanta.

Med vårt komplette utvalg av pallereoler og tilbehør,

gjør vi lagring og distribusjon av gods enklere.


 

 

Sarpsborg Metall har samlet over 60 års erfaring i bransjen, og er en markedsledende leverandør av blant annet pallereoler og reolsystemer til det skandinaviske markedet.

Med vår lange erfaring, er vi samarbeidspartneren du trenger når du skal innrede nytt lager med pallereoler eller annet utstyr. Kontakt oss i dag!

Vi har et godt utvalg av forskjellige typer pallereoler, eksempelvis:
•    Standard pallereoler
•    Smalgangsreoler
•    Gjennomløpsreoler
•    Mobile pallereoler
•    Dypstablingsreoler

Pallereoler av høy kvalitet
Pallereoler fra Sarpsborg Metall skaper god orden på lageret. Velg mellom mange forskjellige størrelser og design for best mulig å kunne utnytte plassen. Våre pallereoler er produsert av de beste produsentene i Europa, og er din garanti for høy kvalitet og godt design. Designet er enkelt og strømlinjeformet – og materialene er slitesterke, enkle å holde rene og motstandsdyktige mot slitasje. Sarpsborg Metall leverer pallereoler med lang levetid og høy funksjonalitet.

Pallereoler skreddersydd til forskjellige behov
Våre pallereoler kan settes sammen og justeres etter sesonger, kampanjer, høytider m.m. – slik at lageret til enhver tid tilfredsstiller og imøtekommer dine aktuelle behov.

Det finnes en mengde forskjellige kombinasjonsmuligheter – hyllene kan flyttes etter ønske, de kan innredes med passende plastbokser eller man kan sette flere pallereoler i forlengelse av hverandre, for økt kapasitet.
Du kan velge stiger, bjelker og et stort utvalg av tilbehør – og bygge det komplette og perfekte reolsystemet for ditt lagerlokale.

La deg inspirere i vår nettbutikk og finn pallereoler som tilfredsstiller akkurat dine behov.

Gode referanser fra bedrifter som har kjøpt våre pallereoler
Vi bistår kunder over hele landet med alt fra prosjektering til montering av pallereoler – og blant våre fornøyde kunder finner du blant annet store aktører som Tine og Coop.

Sarpsborg Metall er en totalleverandør av lagerløsninger, industrimøbler og kontormøbler til en rekke bedrifter – og kan bidra til å forenkle arbeidsdagen også i din bedrift.

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.