Reol- og lagerhyller

Reol- og lagerhyller

Sarpsborg Metall leverer alle typer og varianter av reol  – som pallereoler, småvarereoler, universalreoler, grenreoler og forskjellig palleutstyr.

 

Funksjonell og robust reol- og lagerinnredning
Vi har høyt fokus på at en reol eller innredning til lager skal være ergonomisk riktig, ha smart funksjonalitet og lang levetid – og skal fungere som robuste løsninger som tåler tøff behandling. Sarpsborg Metall hjelper deg med alt fra prosjektering til montering av reol- og lagerløsninger.

 

Våre konsulenter bistår deg trygt gjennom hele prosessen

med å velge den riktige og perfekte lagerinnredningen.

.

 

Vår lange erfaring gjør oss til spesialister på reol- og lagerinnredning
Med et stort og bredt utvalg innenfor reol- og lagerinnredning – alt fra hyller til transportutstyr og kasser – kan Sarpsborg Metall hjelpe deg med å dekke alle de behov du måtte ha. Med over 60 års erfaring i bransjen, er vi den trygge spesialisten på reol du bør søke råd hos.

Sikker kvalitetsleverandør av reol
Med en kundeliste som inkluderer store og anerkjente bedrifter med høyt fokus på kvalitet, er vi i dag en foretrukket leverandør av reol- og innredningsløsninger. I vår kundeportefølje finner man bl.a. Coop, Statoil, Hydro, Byggmax, Norsk Kylling, Aditro Logistics og Asko Nord.

Eksempler på forskjellige typer reol- og lagerinnredning:
•    Boltless lagerhyller
•    V06 Lagerhyller
•    Pallereoler
•    Universalreoler
•    Dekkreoler
•    Smådelsreoler
•    Grenreoler

I tillegg levere vi et stort utvalg av tilbehør og utstyr til våre reol- og innredningsløsninger. Kontakt oss, så finner vi de beste løsningene – også for ditt lager!


Kort om noen av våre løsninger innen reol- og lagerinnredning:

Sarpsborg Metall Boltess reolsystem er solide, el-galvaniserte lagerreoler med enkel montering, helt uten bruk av skruer. Dette er en type reol som representerer det ypperste innen dagens teknikk, og sikrer stor fleksibilitet med sine mange smarte detaljer.

Boltless reol er perfekt til bruk på lageret, i verkstedet, arkivet eller butikken. Boltless reol leveres dessuten i fire alternative dybder og med to bredder, og har kapasitet på 150 eller 250 kg.

V06 lagerreol er en moderne reol for småvarer – og fås i nøytrale farger. Dette er en stabil og fleksibel reol som er designet i Norge, og som er en perfekt reol for småvarer på f.eks. lager, verksted, i arkiv eller butikk. V06 reol leveres med to typer hyller som er lakkerte eller galvaniserte.

V06 reol fås også i fire alternative dybder – som alle har kapasitet på 150 kg. Kapasiteten kan økes med ytterligere 50 kg pr. hylle, dersom man benytter en hylleforsterker. V06 reol kan leveres med åpen, tett eller perforert gavl.

Pallereoler er ideelle for lagring av ulike typer gods.
Uansett om det er for distribusjon eller effektiv lagringsplass, er denne typen reol et opplagt og trygt valg. Sarpsborg Metall har mer enn 60 års erfaring i bransjen, og er en markedsledende leverandør av blant annet pallereoler til det skandinaviske markedet.

 

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.