Resepsjoner

Resepsjoner

Resepsjoner og skranker fra Sarpsborg Metall finnes i flere forskjellige serier, som ved hjelp av funksjonelle moduler, kan oppfylle behovet for oppbygging av små og store skranker og resepsjoner.

 

Skranker står oftest i resepsjonen, og er bedriftens visuelle visittkort. Først når gjestene kan føle seg velkommen, samtidig med at de ansatte trives, er målet nådd.
 

Farge
Modell
Pris
600
14600

En skranke er også en fast arbeidsplass for en eller flere medarbeidere. Det betyr at den enkelt og hurtig skal kunne justeres i høyden. Vi har laget forslag til de mest vanlige resepsjonsdiskene i våre serier, noe som gjør det enklere å velge riktig løsning for hver enkelt bedrift.

Stort sortiment
Skranke - Resepsjonsdisk i stilfull design og lekre materialer, byr virksomhetens kunder og gjester velkommen med eleganse. Førsteinntrykket er helt avgjørende når nye besøkende ankommer bedriften for første gang. Med flotte skranker til resepsjonen fra Sarpsborg Metall, er du sikker på å signalisere både profesjonalitet og god smak. Vi har et stort og velassorteret utvalg av kvalitetsprodukter fra noen av de dyktigste designere i bransjen.

La deg inspirere av utvalget her på siden, og legg inn din bestilling i dag!
 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.