Kontorhyller i stål

Kontorhyller i stål

Kontorhyller i stål fra Sarpsborg Metall gjør arbeidsdagen enklere når papirene flyter rundt, og du strever med å finne viktige dokumenter.

 

Hvis det er på tide å kjøpe nye reoler, bør du sjekke vårt sortiment av kontorhyller. En reol i stål til oppbevaring av mapper, permer og bøker, er også praktisk å ha på et hjemmekontor.

Modell
Pris
0
1300

Hos Sarpsborg Metall har vi kontorreoler til alle typer virksomheter, og til alle behov. Vi tilbyr funksjonelle kontorreoler i høy kvalitet, stilren design og til gode priser. I tillegg til kontorreoler i stål, har vi alt av oppbevaringsmøbler til kontoret - arkivreoler, postsorteringsreoler og tidsskriftsreoler.

Utnytt plassen optimalt
Oppnå full oversikt i bedriften med de smarte og funksjonelle kontorhyllene fra Sarpsborg Metall. Vegghyller i arkiv eller kontor gjør det enkelt å skape orden på arbeidsplassen. Du kan kombinere dem etter behov, og på den måten oppnå helt riktig innredningsløsning, hvor kvadratmeterne utnyttes optimalt. Hos Sarpsborg Metall finner du et stort utvalg av praktiske reoler til kontoret, spesielt designet for bruk i arbeidslivet.

Velg mellom mange forskjellige størrelser, modeller, materialer og farger. Gled deg til et mer funksjonelt arbeidsmiljø.
 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.