Sammenleggbare bord

Sammenleggbare bord

Sammenleggbare bord fra Sarpsborg Metall til kurs eller fest. Settes opp på kort tid, og kan enkelt ryddes bort igjen. Sammenleggbare bord i flere utførelser, og som er enkle å stable.

 

Sammenleggbare klappbord fra Sarpsborg Metall, slik alle kjenner dem, leveres med ben i tre eller stål. Suppler gjerne med bordvogn for enkel transport og oppbevaring.
 

Understell
Bordplate
Størrelse
Modell
Pris
1600
2700

Klappbord - Partybord
Spar dyrebar gulvplass og få en fleksibel innredningsløsning med sammenleggbare bord fra Sarpsborg Metall. Takket være vårt store utvalg av sammenleggbare klappbord, har du alltid enkel tilgang til en ekstra kontorplass. Et klappbord er også velegnet når virksomheten skal holde fest, konferanse, middag eller kurs. Når det arbeides på prosjekter på tvers av avdelinger, eller i perioder hvor det er flere på jobb enn vanlig. Med et sammenleggbart bord kan du raskt  udvide bordplassen, og etterpå kan bordet enkelt stues vekke igjen, slik at man frigir gulvplassen.

Moderne klappbord med høy kvalitet
Det var en tid da sammenleggbare bord var ensbetydende med et lite, billig bord med dårlig design, som var ustødig og lett kunne velte. Slik er det ikke lenger. Tvert i mot kan et moderne klappbord fullt ut konkurrere med noen av de beste arbeidsbordene på markedet. I hvertfall hvis du kjøper det hos en forhandler som forstår viktigheten av et godt innredet arbeidsmiljø. Hos Sarpsborg Metall har vi mange års erfaring i utvikling og implementering av gode innredningsløsninger til arbeidslivet. Vi kan derfor tilby profesjonelle, håndplukkede kvalitetsprodukter som imøtekommer de behov som måtte finnes på en moderne arbeidsplass.

Sjekk vårt store utvalg, og ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp!

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.