Bord

Bord

Velg kontorbord fra Sarpsborg Metall når du skal ha ny innredning til kontoret, kantina, konferanserommet, resepsjonen eller kaféen.

 

Sarpsborg Metall har et stort utvalg av kontorbord til ethvert formål, samt til svært konkurransedyktige priser. Velger du kontorbord fra Sarpsborg Metall frisker du raskt og rimelig opp interiøret ditt.

 

 

Ergonomi og kvalitet ved valg av kontorbord
Med et kontorbord fra Sarpsborg Metall sikrer du at dine ansatte får en optimal sittekomfort gjennom lange arbeidsdager – og kan yte sitt beste. Vi fører utelukkende kontormøbler fra anerkjente leverandører, der produktene lever opp til våre høye kvalitetskrav.

Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp eller råd – i forbindelse med anskaffelsen av kontorbord eller andre typer kontormøbler! Og husk at du får fraktfri levering hvis du bestiller for over kr. 15.000,- i nettbutikken.

Våre kontorbord finnes i en rekke ulike varianter:
•    Heve-senke bord
•    Skrivebord
•    Tilsatsbord
•    Møtebord
•    Sammenleggbare bord
•    Databord
•    Kafébord og småbord

Solide kontorbord og kontormøbler
Trenger du et nytt kontorbord på arbeidsplassen? Ønsker du et kontorbord med tidsriktig design, god ergonomi og til en hyggelig pris? Hos Sarpsborg Metall finner du et stort og variert utvalg av profesjonelle kontorbord og andre innredningsløsninger.

Vi tilbyr alt fra gode og robuste kontormøbler, til garderobemøbler – samt komplette innredninger til verksted, lager og industri. Kjøper du ditt nye kontorbord eller annen arbeidsinnredning hos oss, får du høy kvalitet til gode og konkurransedyktige priser.

Kontorbord tilpasset forskjellige arbeidssituasjoner
Hva gjør et kontorbord til et godt bord – og en god arbeidsplass? Størrelsen bør være tilpasset bruken, slik at f.eks. alle nødvendige redskaper er innen rekkevidde når dette er praktisk – slik at medarbeideren slipper å vri seg i ugunstige stillinger i det daglige arbeidet. Hos Sarpsborg Metall fører vi derfor et bredt utvalg av kontorbord – fra små plassbesparende bord til store hjørnebord med rikelig bordplass.

Justerbare kontorbord
Medarbeiderne dine sitter gjerne mange timer i strekk, og en god og riktig arbeidsstilling er derfor viktig – for å holde sykefraværet nede og arbeidsgleden oppe. Høyden på et kontorbord er avgjørende for at bordet sikrer en god arbeidsstilling for brukeren. Vi tilbyr flere kontorbord der høyden kan stilles inn – slik at hvert bord praktisk kan tilpasses den enkelte medarbeider.

Kontorbord i forskjellige stilarter
Kontormøbler har en viktig signalverdi i forhold til både ansatte og besøkende i virksomheten. Derfor spiller også design og estetikk en viktig rolle i hverdagen. Hvordan skal ditt nye kontorbord se ut? Skal det være klassisk og tidløst? Moderne og funksjonelt? Stilrent og minimalistisk? Uansett smak og preferanser har vi garantert et kontorbord som passer din bedrift.

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.