Barnegarderobe

Barnegarderobe

Barnegarderobe til barnehage, skole og skolefritidsordning kjøper du fra Sarpsborg Metall. Vi tilbyr et variert og praktisk utvalg av barnehagegarderober.

 

Vi gjør det enkelt å organisere votter, jakker og støvler som lett flyter rundt i barnegarderobene.

Materialene i våre barnegarderober er av skandinavisk kvalitet, og fremstår som robuste, slitesterke og rengjøringsvennlige.

Enklere hverdag
Hold styr på barnas yttertøy og småting - helt enkelt. Sarpsborg Metall barnegarderobe er designet og utviklet med utgangspunkt i barns behov og fysikk, og byr på praktisk og funksjonell oppbevaring med enkle hyller og knagger, som selv de minste kan finne ut av. Vi kan tilby produkter i flere farger som gjerne kan mikses, for å lage et mer morsomt og trivelig miljø. Innred entré, gang eller inngangsparti med Sarpsborg Metall barnegarderobe og ønsk velkommen på en stilfull og praktisk måte. En lett tilgjengelig barnegarderobe letter rengjøringen og minsker irritasjonsmomenter i hverdagen. Sarpsborg Metall barnegarderobe - en enklere hverdag for alle.
Garderobene kan henges på vegg eller plasseres på gulv.

Se vårt utvalg av barnehageinnredning, og finn den løsningen som best passer deres behov. Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning!

 

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.