Garderobe

Garderobe

Vi i Sarpsborg Metall og våre samarbeidspartnere har designet og produsert et egen linje med brukervennlige garderobeskap – med mange smarte detaljer.

 

Høy kvalitet som standard
Våre standard garderobeskap leveres med helsveiset stålskrog, og kommer med et utvalg av dører å velge mellom – som enkle og doble dører i stål, høytrykkslaminat, kompaktlaminat samt buede ståldører.

 

Praktiske valgmuligheter
Våre garderobeskap kommer i standardbredder av 30 eller 40 cm, med dybde på 40 og 55 cm. Våre standardskap er 180 cm og 200 cm (skrått tak). De leveres med flere rom i høyden. Skrå tak sikrer at de ikke blir en oppbevaringsplass, og at de er enkle å holde rene.

Fleksible løsninger
Våre garderobeskap kan dekke ethvert behov, med akkurat den innredningen du ønsker. Velg blant et stort utvalg hyller, knagger, speil, stenger, m.m.
Garderobeskapene leveres med forskjellige låssystemer, som sylinderlås, hasp for hengelås, manuell kodelås, elektronisk kodelås, online elektronisk kodelås eller myntlås.

Trygge og solide referanser
Vi jobber primært mot store prosjekter, der garderobeskap inngår som en del av innredningen. Blant våre kunder finnes bedrifter som Ahlsell, AEO og Coop. Våre ansatte er spesialister på oppbevaring, og leverer garderobeskap som tilfredsstiller høye krav til sikkerhet og kvalitet.

Sarpsborg Metall AS bruker cookies. For mer informasjon klikk her.